22. 03. 2018.
SsangYong sa sajmu automobila u Beogradu

• Na predstojećem sajmu automobila BG Car Show, Adriatic Auto novi uvoznik i distributer vozila marke SsangYong predstaviće vozila ove marke na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma.

• Premijerno prikazivanje modela Rexton na tržištu Srbije

• Posetioce očekuju sjajne sajamske pogodnosti sa popustom 1.000 eur za Tivoli i XLV i do 2.000 za novi Rexton

NOVI REXTON

Novi model Rexton, nasledio je dobru reputaciju prethodnog modela. Karoserija modela Rexton je montirana na novi koncept šasije kvadratnog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka. Rexton može da vuče teret do 3 tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme.

U saradnji sa Credit Agricole bankom obezbeđeni su krediti za finansiranje vozila uz minimalno učešće u iznosu od 30% od vrednosti vozila, rokom otplate 6 do 60 meseci i kamatnom stopom 3,99%.

Takođe u saradnji sa OTP Lizingom obezbeđeni su sajamski uslovi za finansiranje vozila putem lizinga sa minimalnim učešćenjem od 20% od vrednosti vozila, rokom otplate do 60 meseci i kamatnom stopom 2,40%.

Sajamski uslovi važe do kraja marta ili do isteka zaliha.

Posetioci se na sajamskom štandu mogu prijaviti za test vožnju koja će nakon BG Car Show biti održana na atraktivnoj lokaciji u Beogradu.

Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor i Svetozarevo promet Jagodina.

 

Adriatic Auto

Adriatic Auto, u vlasništvu je Taavura grupe, koja sa više kompanija u Srbiji zatupa brendove Hyundai, Ford, Mazda, Volvo, Infinity. Adriatic Auto zvanični je uvoznik i distributer brenda SsangYong za tržište Srbije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

SsangYong

Istorija kompanije SsangYong Motor je istorija pomeranja granica i izazova kojima se svakodnevno povećavaju mogućnosti. Kao vrhunski proizvođač u korejskoj automobilskoj industriji, specijalizovan za SUV modele, SsangYong je prepoznatljiv zbog svojih naprednih stilova i izvanrednih performansi od osnivanja 1954. godine, kao i naprednih tehnoloških rešenja.Kompanija je ušla u doba vozila s pogonom na sva četiri točka osamdesetih godina, samostalno razvijajući modele Musso i Korando. Nakon 2000. godine, SsangYong se utemeljio kao lider u segmentu SUV-a izgradnjom cele linije SUV-a, uključujući Rexton, Korando, Actyon Sports, Tivoli i XLV. SsangYong Motor učestvuje u napretku eko-prihvatljive dizelske tehnologije razvijanjem naprednog common rail motora svetske klase. Kompanija ulaže svoje napore u jačanju globalne konkurentnosti proizvodnjom ekološki prihvatljivih e-XDi220 motora koji su u skladu s EURO6 standardom, i razvija električne automobile. SsangYong Motor širi svoju prisutnost na svetskom tržištu. Kompanija izvozi svoje SUV-ove kroz oko 1.500 globalnih mreža u 126 zemalja, i aktivno širi svoju globalnu prisutnost uspostavljanjem distribucije na većini svetskih tržišta, otvaranjem regionalnih centara na strateškim evropskim lokacijama. Da bi osigurala održivi rast, kompanija SsangYong Motor neće se samo fokusirati na postojeća i zrela tržišta već i tržišta u razvoju poput Srednje Amerike, Istočne Europe, Indije i Kine, obuhvatajući najveća svetska tržišta automobila. Zahtevajući samo najbolje, SsangYong Motor povećava napore na razvoju novog dizajna i tehnologija koje mogu postići visok nivo voznih performansi stvarajući istinski identitet brenda. Plasiranjem snažnog asortimana, SsangYong će ojačati svoju poziciju kao kompaktni proizvođač specijalizovan za SUV vozila.

Više informacija na sajtu kompanije:

www.ssangyong.co.rs   www.smotor.com

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.