01. 09. 2020.

Globalna prodaja kompanije Ssangyong Motor rekordnih 8.027 jedinica u avgustu 2020!

Globalna prodaja kompanije Ssangyong Motor rekordnih 8.027 jedinica u avgustu 2020!

Ssangyong prodaje 8.027 vozila u avgustu, pokazujući oporavak sa porastom od 7,2% u mesecima
▪ Prodaja i izvoz kuća povećavaju se za 1,3%, odnosno za preko 50% u mesecima
▪ SsangIong da proširi globalnu prodaju kroz kombinaciju proizvoda, nadograđene modele i nova tržišta

Seul, Južna Koreja, 1. septembar 2020: Ssangyong Motor Compani (izvršni direktor Byung-tae), deo Grupe Mahindra, objavio je danas da je kompanija prodala ukupno 8.027 jedinica u avgustu 2020. -6.792 jedinice u domaćoj prodaji i 1.235 u izvozu.

Avgustovska prodaja kompanije Ssangyong porasla je za 7,2% u odnosu na prethodni mesec, pokazujući rast prodaje u zemlji i inostranstvu. Rezultat je nastavka globalne ekonomije i objavljivanja nekih posebnih izdanja, uprkos manje radnih dana zbog letnjeg raspusta.

Domaća prodaja kompanije porasla je za 1,3% na mesečnom nivou, potpomognuta efikasnim marketinškim aktivnostima i promocijama na mreži na kanalima za kupovinu kuća koji ispunjavaju trenutni netaknuti trend prodaje. Objavljivanje posebnih modela takođe je doprinelo povećanju prodaje.

Njegov rast prodaje kod kuće pripisan je oporavku glavnih modela. Naročito, izdanje Tivoli Limited rasprodato je u julu, a dodatne količine su prodate u ograničenom roku na kanalu za kupovinu kuće CJ.

Avgustovski izvoz kompanije Ssangyong takođe je skočio za 56,9% na mesečnom nivou nakon jula, kada je njegov izvoz porastao preko 80% na mesečnom nivou, što je rezultat nastavka ekonomije u nekim zemljama. Njegov izvoz u avgustu premašio je 1.000 jedinica prvi put od marta.

Kompanija aktivno reaguje na tržišne uslove reorganizacijom prodajne mreže na Bliskom istoku Azije novim otvaranjem prodajnih salona u Kuvajtu i Iraku prošlog meseca. Uostalom, naporno radi na poboljšanju efikasne distributivne usluge premeštanjem sedišta UK prodavca.

Kako je Ssangyong Motor zabeležio stalni oporavak na inostranom tržištu, kompanija će raditi na istraživanju novih izvoznih tržišta, diverzifikaciji kombinacije proizvoda za svaki trend na tržištu i na objavljivanju novih proizvoda u drugoj polovini ove godine, što uključuje modernizovani G4 Rekston i preporođeni Tivoli Air. Kroz ove napore, kompanija će nastaviti da širi globalnu prodaju.

Povratak na listu

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.