21. 03. 2019.

SsangYong na 54. međunarodnom sajmu automobila

SsangYong na 54. međunarodnom sajmu automobila

Na 54. Međunarodnom sajmu automobile, Adriatic Auto uvoznik i distributer vozila marke SsangYong, drugu godinu za redom predstavlja vozila ove Korejske marke. Adriatic Auto izlaže na štandu u Hali 4 Beogradskog sajma četiri aktuelna modela za srpsko tržište iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Rexton, Musso, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme, sa posebnim sajamskim pogodnostima.

SsangYong je jedan od najkvalitetnijih Korejskih brendova, specijalizovan za SUV modele. Rexton, jedan od najprodavanijih SsangYong modela, stekao  je dobru reputaciju i na tržištu Srbije.

Sa ekspanzijom SsangYong brenda na tržišta van Koreje. Iz meseca u mesec, otvaraju se nova tržišta. Vezano za to, u Australiji je za 2018, Rexton proglašen za Automobil godine. Ono što karakteriše Rexton je legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana bezbednost prostora u kabini.

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l, karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka.

Musso odlikuje čvrst i robustan izgled vozila koje ima upotrebu i u svakodnevnom poslu kao i za specijalne namene, budući da može da vuče teret do 3.000 kg.

Izloženi su i modeli iz segmenta kompaktnih SUV vozila, Tivoli i XLV, visokokvalietne izrade i sa bogatim paketima opreme. Tivoli se na sajmu predstavlja kupcima sa specijalnom sajamskom cenom, koja je niža za 1.000 eur.

Kupci se na štandu mogu obratiti prodavcima zastupnika SsangYong mreže za Srbiju: Ehom Auto Beograd, D Komerc Sombor, KPM Automobili Zrenjanin i Svetozarevo promet Jagodina.

Do kraja godine SsangYong planira da predstavi još dva nova tržištu Srbije, modela Musso Grand i potpuno novi Korando.

Povratak na listu

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.