Privremena vožnja sa pogonom na četiri točka dozvoljava vozaču da izabere kada će aktivirati sistem, u zavisnosti od promena uslova na putu ili van puta.

7-stepeni Mercedes-Benzov automatski menjač

7-stepeni Mercedes-Benzov automatski menjač

(sa prekidačem osetljivim na dodir)

Mercedes-Bencov E-Tronic 7-stepeni menjač je projektovan da poboljša efikasnost u potrošnji goriva i da obezbedi glatku promenu stepena prenosa.

  • Dostupan sa e-XDi 220 2.2l dizel motorom
Nezavisno zadnje multi-link oslanjanje

Nezavisno zadnje multi-link oslanjanje

Nezavisno oslanjanje dozvoljava da se svaki točak nezavisno pomera gore, dole, levo i desno, kako bi upravljanje bilo bezbedno i onda kada površina puta postane neravna i gruba.

Udarci o površinu puta se distribuiraju kroz višestruke spojeve. Male vibracije se prenose na karoseriju, a kvalitet vožnje je izvanredan.

AISIN 6-stepeni automatski menjač

AISIN 6-stepeni automatski menjač

(sa prekidačem koji reaguje na dodir prsta na dugmetu menjača)

Sa optimizovanim prenosnim odnosom AISIN 6-stepeni automatski menjač povećava efikasnost potrošnje goriva i poboljšava odgovor ventila za dovod goriva za dinamičniju vožnju.

  • dostupan sa e-XGDi200T 2.0l benzinskim turbo motorom
e-XDi 220 dizel motor

e-XDi 220 dizel motor

(EURO 6)

e-XDi 220 motor je usaglašen sa EURO 6 standardom i pruža maksimalni obrtni moment u najčećše korišćenom režimu rada motora.

e-XDi 200T benzinski turbo motor

e-XDi 200T benzinski turbo motor

(EURO 6)

Rad ovog visokoefiksnog benzinskog motora je tih i podešen za optimalne performanse, u vožnji gradom i na auto putu, a ima i odličan odnos nivoa buke i šuma.

6-stepeni ručni menjač

(sa indikatorom stepena prenosa)

Prenosni odnos je optimizovan kako bi se pružio moćan obrtni moment pri niskim i srednjim brzinama i obezbedio precizan i gladak kvalitet prenosa.

  • dostupan sa e-XDi220 2.2l dizel motorom za oba pogona, 2WD i privremeni 4WD.
  • dostupan sa e-XGDi200T 2.0l benzinskim turbo motorom samo za pogon 2WD.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Cenovnik REXTON PDF dokument | 0.62MB
Brošura REXTON PDF dokument | 3.17MB
Korisničko uputstvo REXTON PDF dokument | 82.74MB

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.